Make your own free website on Tripod.com

Lite fakta om mej:

Jag

Det här är jag!

Jag heter Peter, är tjugo år gammal och bor i Västerås. Jag jobbar tills sista december på Flextronic internationals och är nu arbetslös. Trots en skoltrötthet lika stor som Gotland, så tog jag studenten förra sommaren. Jag gick teknikprogrammet på Wennströmska gymnasiet. Jag flyttade hemifrån förra året men bor nu hemma sen några månader. Jag ska flytta ner till Göteborg så fort jag fått mitt körkort. Främst för att kunna få bättre jobb men också för att komma närmare min helt underbara flickvän(fästmö, förlovade 9/9-00). Jag är en ganska lugn människa som tar det mesta med ett leende. Många säger att jag är snäll och reko, men det är helt upp till var och en att avgöra. Jag har en flickvän som heter Lina och bor i Göteborg, vi har varit ihop 13 månader, snart 14.... Bland mina länkar så hittar ni till hennes sida, den är bra och det står lite om Frölunda Indians, hennes favorit hockeylag. Längst ner på den här sidan så hittar ni en länk till min sida som jag själv gjort om henne. Själv är jag AIK:are men kan tänka mej att gå med min flickvän på "hennes" Frölunda matcher.

Mina intressen är:

Bilar

Epa-traktor

Jag har ett garage där jag har brukar spendera några timmar i veckan. Där har jag en trimmad Volvo 240 som jag arbetar med ibland. Just nu håller jag på att byta till en 4-växlad växelåda med overdrive sen det visade sej att den 5-växlade inte pallade trycket. Volvon står nu upp hissad på pallbockar i väntan på att den nya växellådan ska sättas på plats. På min sida om mina bilar finns det bilder på mina projekt. Mycket hårt arbete är nedlagt och mycket gummi bränt. Mina nyaste objekt är en Ford Falcon -61 och volvo 140 taksänkt -68. Ni kan läsa mer om dem på min bilsida.

Boxning

Många förstår inte det magiska med boxning. Det är en fin sport som funnits i flera hundra år. Riktig proffsboxning är förbjuden i Sverige. Det är tänkt att när jag får tid så ska jag börja gå in för boxningen mera. Jag har länkar till några bra boxningssidor samt lite mer om boxning om man klickar på boxning.

Musik

Jag spelar inget instrument, det överlåter jag till proffsen. Däremot så lyssnar jag så gott som alltid på musik. Jag gillar all musik förutom pojkband som BSB och sånt. Det första jag gör när jag kommer hem från jobbet är att slå på stereon och sätta på en bra låt. Musik får mej att slappna av och gör mej lugn inom mej. Om jag skulle jobba en hel dag utan min radio så skulle jag bli tokig. Några av mina favorit artister och band är: Ozzy osbourn, Clawfinger, Red Hot Chilli Peppers och Pantera. På min sida om Musik finns det några mp3 låtar att ladda hem. Tyvärr så blir det bara några få nu pga. lite utrymme, mera kommer.

Home

Lina sida